Definitieve vereffening goedgekeurd

Definitieve vereffening goedgekeurd

maart 30, 2022

Goed nieuws voor alle deelnemers die hun inschrijfformulier voor de 38e Rallye de Wallonie hebben ingevuld of zullen invullen. RACB gaf het officiële groene licht aan de verordening.

Het gaat onder andere om de rechten van betrokkenheid. Vergeet niet dat er een speciaal tarief beschikbaar is voor elke toezegging die vóór 11 april is ontvangen – en betaald –, dus het is niet te laat, maar het is tijd… Als de bedragen in overeenstemming zijn met wat de organisator van het Kronen-Oil Belgian Rally Championship aanbeveelt, is er een poging gedaan om de teams die betrokken zijn bij de 2WD-categorie onder de beste omstandigheden te verwelkomen. Ondanks de stijgende organisatiekosten heeft de Automobiele Club de Namur, die zich bewust was van de moeilijkheid voor deze bemanningen, waarvan de meeste voorheen bij Criterium betrokken waren, om hun kosten te dekken, de verplichting van 1400 naar 1150 € teruggebracht.  Denk eraan dat de rally 200 km aan getimede evenementen biedt, verspreid over twee dagen van de race.

Vergeet niet de regels zorgvuldig door te lezen om administratieve stappen niet te missen en de test onder optimale omstandigheden te benaderen.